arrow-right carousel-left carousel-right check close-popup close print user-profile

Met JUKE luister je naar je favoriete artiesten en radiostations.

De nieuwe radio en muziekapp

Muziek voor elk moment

Kan jij je geen leven voorstellen zonder muziek? Gelukkig, wij ook niet! Muziek kan je blij maken, je verbazen, verrassen en soms word je er zelfs een beetje verdrietig van.

’s Ochtends wil je 'Hup-je-bed-uit'- wakker worden met de juiste muziek. Wanneer je zwetend in de sportschool staat en je met je handdoek het zweet van je voorhoofd haalt, wil jij muziek die ervoor zorgt dat je nóg net even die 'Extra kilometers' kan maken.

Je wilt dat de muziek die je luistert, je in de juiste stemming brengt- en houdt.

 

Meld je hier aan voor JUKE en begin meteen met luisteren!

Beginnen met JUKE is makkelijk:

Aanmelden

Maak een account aan op juke.nl

en luister onbeperkt radio

Downloaden

Download de iOS of Android app en luister altijd en overal radio

Upgraden

Upgrade naar JUKE premium en luister overal onbeperkt playlists, albums, muziek en meer

Muziek luister je in JUKE

In JUKE luister je binnen een handomdraai naar jouw favoriete radiostations, raak je geïnspireerd door playlists van de leukste BM’ers (Bekende Muziekliefhebbers, zoals Armin van Buuren, Edwin Evers en Fred van Leer) of kun je jouw eigen muziek bundelen in een persoonlijke playlist. Zo is er altijd wel een manier te vinden waardoor je naar de muziek kan luisteren die bij je past.

En het leuke is, je kiest helemaal zelf waar je naar luistert. Heel veel verschillende albums, de klassiekers én de hits van nu. Het is maar net waar je zin in hebt. In JUKE vind je bijna 50 miljoen nummers, daar staan jouw favorieten vast tussen.

Daarnaast moet het luisteren naar muziek leuk, maar vooral ook gemakkelijk zijn. Gelukkig houdt JUKE niet van ingewikkeld gedoe.

JUKE laptop, web, app, sonos

Jouw muziek, altijd dichtbij

Hoe heet het nieuwste nummer van Marco Borsato ook alweer? Wat zijn de favoriete nummers van Top 40-presentator Jeroen Nieuwenhuize? Met welke muziek lijkt die file in de ochtend net iets sneller te gaan? JUKE heeft de antwoorden op al deze vragen. Je volgt de artiesten, dj’s en bekende Nederlanders waar jij fan van bent. Gewoon, via de JUKE muziek app op je telefoon of natuurlijk via www.juke.nl op je computer.

Met JUKE heb je altijd en overal toegang tot bijna 50 miljoen nummers, kan je luisteren naar samengestelde playlists die passen elk moment van de dag en je eigen favoriete nummers.Om gebruik te maken van de app van JUKE heb je wel internet nodig. Je streamt de nummers, zo raakt je telefoon ook niet onnodig vol. Dus: altijd muziek zonder het geheugen van je telefoon vol te maken. Handig toch? Lees hier hoe dat streamen precies werkt.

JUKE je moment!

Vind je muziek luisteren leuk, maar heb je geen idee waar je moet beginnen in onze muziekbibliotheek van bijna 50 miljoen nummers? Joh, dat hoeft ook helemaal niet. We helpen je graag!

We hebben alvast playlists voor alle momenten op de dag voor je gemaakt. Zo kan je luisteren naar muziek die perfect past bij je kop koffie in de ochtend, zodat dat maandagochtend-syndroom waar we allemaal last van hebben een stukje minder wordt. Hebben we playlists waardoor je dat etentje met vrienden nóg gezelliger maakt. JUKE je de dag door! Mis je een moment? Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom via support@juke.nl

Daarnaast staan onze JUKE Redacteuren voor je klaar om je kennis te laten maken met muziek die zelf graag luisteren, tijdens het koken bijvoorbeeld. Een JUKE Redacteur? Ja, dat zijn die Bekende Muziekliefhebbers (BM’ers) waar we het over hadden. Zoals jouw favoriete dj’s maar ook sporters en tv presentatoren. In de favorieten playlist van Edwin Evers kom je er precies achter welke muzieksmaak de dj heeft, maar er is meer. Ga bijvoorbeeld helemaal los op de Eendagsvlieg Top Zoveel van Coen & Sander.

Radio

Luister je liever ‘gewoon’ naar de radio? Geen probleem, dat kan ook! In de JUKE app kan je onder andere luisteren naar Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Veronica. Dit is trouwens helemaal gratis! Zo hoef je geen programma te missen van je favoriete dj of radiostation. Luister naar de optredens van artiesten tijdens de Frank en Vrijdag Show op 538 en kom in december helemaal in de kerststemming met Sky Radio.

Themastations

Gek op radio maar wel van een bepaald genre? In JUKE vind je heel veel themastations. Disco-feestje? Dan zet je gewoon de Disco playlist van Radio 10 op. Ook dance-liefhebbers hebben genoeg te kiezen. Van 538 Dance Radio tot 538 Dance Department. Heel veel radio, aangepast op je eigen muzieksmaak.

Hitlijsten

En daarnaast ook nog eens heel veel lijstjes! Zing je alle nummers uit de 00’s moeiteloos mee? Radio Veronica verzamelde de beste hits uit de 00’s Top 500, met onder andere This Love van Maroon 5 en Alles is Liefde van BLØF. Lekker herkenbaar! Maar als je meer fan bent van de 90's: geen probleem! De Radio 10 90's Top 910 is dan een echte aanrader.

Denk je nu: ‘hé, dat kan ik ook!’ ga dan vooral lekker aan de slag met je eigen muziek. Maak zelf lijstjes van je favoriete nummers, artiesten en albums. JUKE ze!

JUKE luister je op web, app en SONOS

Altijd makkelijk, altijd dichtbij

JUKE devices