arrow-right carousel-left carousel-right check close-popup close print user-profile

Luister ook offline naar je favoriete artiesten of radiostations!

JUKE de nieuwe radio en muziek dienst

Muziek downloaden én streamen in JUKE

Met JUKE kan je altijd en overal muziek luisteren doordat je nummers ook kan downloaden. Je hebt dus niet perse een internet verbinding nodig! 

Wil jij ook zonder internetverbinding muziek kunnen luisteren?

 

Probeer premium nu 30 dagen op proef. 

 

 

Beginnen met JUKE is makkelijk:

Aanmelden

Maak een account aan op juke.nl

en luister onbeperkt radio

Downloaden

Download de iOS of Android app en luister altijd en overal radio

Upgraden

Upgrade naar JUKE premium en luister overal onbeperkt playlists, albums, muziek en meer
muziek downloaden

Muziek downloaden

Muziek downloaden betekent dat je nummers opslaat. Zo kun je er altijd en overal bij, muziek-tijdens-hardlopenzonder dat je internet nodig hebt. Wordt er bijvoorbeeld ook niet van je data gesnoept als je lekker muziek wilt luisteren op je telefoon. Handig! Alle nummers die je in een persoonlijke playlist zet, kan je opslaan. Let wel op: als je je account definitief verwijdert, zijn je opgeslagen nummers ook weg. Muziek downloaden kan trouwens alleen als je genoeg opslagruimte op je telefoon hebt. Dus hup, weg met alle apps die je nooit gebruikt.

Muziek downloaden is fijn, want soms wil je niet afhankelijk zijn van een internetverbinding. Tijdens het hardlopen bijvoorbeeld: als dat lekkere pepnummer halverwege je rondje uitvalt, moet je op de beats van je eigen gehijg thuis zien te komen. Willen we niet. Muziek downloaden is ook fijn voor onderweg: meeblèren in de auto (hoort toch niemand) en om tijd te doden als die trein weer eens vertraging heeft.

Is dat muziek downloaden wel legaal?

Bij de term muziek downloaden denk je misschien aan schimmige websites waar je met een druk op de knop een reële kans maakt op virussen, spyware en andere ellende. Maar daar doet JUKE natuurlijk niet aan mee! Muziek downloaden via JUKE is helemaal pluis. We werken samen met aangesloten platenlabels en auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra en artiesten krijgen netjes betaald. 

Muziek streamen én radio luisteren

Muziek streamen doe je via een online verbinding en kost je daarom geen muziek-onderweg-treinopslagruimte, zoals bij muziek downloaden. Denk eens aan al die miljoenen nummers van duizenden artiesten waar je altijd bij kan zonder dat je telefoon gaat zeuren dat hij vol zit. En wat dacht je van jouw favoriete radiostations? Kan allemaal gewoon, want het internet is nooit vol. Als je besluit om te streamen in plaats van muziek downloaden verbruik je wel data. Om torenhoge telefoonrekeningen te voorkomen, adviseren we je om muziek te streamen via een wifi-verbinding.

 

Uniek met radio

Luister je liever naar de radio? Begrijpen we helemaal! Naast muziek downloaden of streamen kan ook dát via JUKE. En dat is behoorlijk uniek. Je favoriete dj’s en programma’s van 538, Sky Radio, Radio Veronica en Radio 10 hoor je net als altijd door de speakers van je telefoon, tablet of computer. Muziek downloaden is nergens voor nodig, dit gaat allemaal online. Je computer of telefoon zal je dankbaar zijn.

JUKE luister je op web, app en Sonos

Altijd makkelijk, altijd dichtbij

JUKE devices