arrow-right carousel-left carousel-right check close-popup close print user-profile

Alles wat je wilt weten over de nieuwste radio- en muziekapp

JUKE de nieuwe radio en muziekapp

Alles wat je wilt weten
over de nieuwste
radio- en muziekapp

Benieuwd wat je allemaal kan met JUKE, de nieuwste muziekdienst van Nederland? Met JUKE kan je op een gemakkelijke manier naar de allerlaatste muziek, leukste classics en playlists van Bekende Muziekliefhebbers (zoals Jeroen Nieuwenhuize, Armin van Buuren of Fred van Leer) luisteren. Allemaal via je muziekapp op je mobiele telefoon of via www.juke.nl.

Meer fan van radio? Dat kan ook! In de muziek app luister je naar onder andere 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica.

Beginnen met JUKE is makkelijk:

Aanmelden

Maak een account aan op juke.nl

en luister onbeperkt radio

Downloaden

Download de iOS of Android app en luister altijd en overal radio

Upgraden

Upgrade naar JUKE premium en luister overal onbeperkt playlists, albums, muziek en meer

Jouw muziekapp voor elk moment

De muziekapp JUKE is er voor jou. Of je nu in de auto zit, aan het schoonmaken bent of kilometers wilt maken tijdens het hardlopen. Voor elk moment, elke stemming en elk genre heeft onze muziekapp een eigen playlist. Word je liever wakker met Evers Staat Op? Geen probleem, je luistert van maandag tot en met vrijdag elke ochtend naar de 538-dj via JUKE. 

 Playlists gemaakt door de leukste dj's en BN'ers 
 Je favoriete hitlijsten, van de Top 40 tot de Top 4000 
 Kant-en-klare playlists voor elk moment 
 Alle klassiekers, maar ook de nieuwste muziek 
 En natuurlijk altijd & overal radio luisteren 

Jouw muziekapp, die je wilt delen

Heb je een playlist in de muziekapp gemaakt die je gewoon móet delen met je vrienden? Vol met nummers van die vakantie waar jullie 20 jaar geleden zo ontzettend lekker op gingen? Denk aan: Sex On The Beach, Barbie Girl en misschien wel De Waarheid van Marco Borsato? Of misschien zocht je in de muziekapp alle nummers bij elkaar die gedraaid werden op de bruiloft van je zus? Allemaal herinneringen die je kan koppelen aan muziek. Daar luister je het liefst samen naar, toch? Deel je persoonlijke playlists via Facebook, Twitter of gewoon in je WhatsApp-groep. Zo kunnen jullie samen weer terug naar dat moment.

Volgende week met je beste vrienden naar een concert van je favoriete band? In de muziekapp zet je gemakkelijk alle meezingers onder elkaar. Zo kunnen jullie samen alvast helemaal in de stemming komen. Met de muziekapp JUKE hoef je nooit alleen te zijn. Een playlist gemaakt waarvan je denkt: dit vindt echt iedereen te gek? Dan zet je ‘m op openbaar. Dan kunnen alle JUKE gebruikers genieten van jou playlist. Want waarom zou je dat in een je eentje doen?

Jouw muziekapp mét radio

JUKE is een Nederlandse muziekdienst waarin je ook radio kunt luisteren. Zijn we trots op, want dat is best uniek! Al jouw favoriete radiostations vind je in de muziek app. Je kunt gratis luisteren naar onder andere 538, Sky Radio, Radio Veronica en Radio 10. Als extraatje zitten ook alle themakanalen in de muziek app. Denk aan 538 Non Stop, Radio 10’s Guilty Pleasures of de 90’s playlist van Veronica. Zo is er altijd wel een zender die past bij jouw moment.

Jouw muziekapp op vakantie

Op reis? Neem je favoriete muziekapp met je mee! JUKE is namelijk ook te gebruiken in het buitenland. Let wel op uit de pan rijzende datakosten en gebruik de muziekapp buiten de EU in de offline-modus of via een wifi-netwerk.

Jouw muziekapp, ook offline

Wil je de muziekapp gebruiken, maar geen hoge datakosten op je telefoon? Geen probleem! Je kan de JUKE ook gebruiken in de offline-modus. Vergeet dus niet om je playlists op te slaan, zo heb je altijd en overal toegang tot jouw favoriete muziek.

JUKE luister je op web, app en Sonos

Altijd makkelijk, altijd dichtbij

JUKE devices